Qui organitza el debat?

La Taula Gironina de Turisme està integrada per les principals organitzacions empresarials vinculades al turisme.

Organitzadors

La Taula Gironina de Turisme es va crear l’agost del 2018 i actualment està integrada per: l’Associació de Càmpings de Girona; la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines; l’Associació d’Apartaments Turístics; la UdG; la Cambra de Comerç de Girona; la FOEG; l’Associació de Ports Esportius i Turístics; La Caixa; Banc de Sabadell; Turisme Actiu; Associació de Parcs Aquàtics; l’Aeroport Girona-Costa Brava; Camps de Golf; Estacions Nàutiques; Pitch&Putt;  l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava i l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAVe).

La iniciativa de crear la Taula va ser impulsada per l’Associació de Càmpings de Girona, l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i l’Associació Catalana d’Agències de Viatges.

Integrants de la TGT

Inscriu-te ara!

Si vols assistir a qualsevol de les jornades del debat aquest és el lloc on et pots inscriure. Us animem a participar a un debat que de ben segur no us deixarà indiferents.

Contacta