Notes de Premsa

Obrir un gran debat a la societat, multidisciplinar, que permeti escoltar les veus de tots els agents implicats i elaborar un Pla Estratègic del sector turístic gironí que sorgeixi del consens i sigui assumit per als responsables polítics del territori “per remar tots junts en una mateixa direcció”. Amb aquest objectiu la Taula Gironina de Turisme (TGT), en col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG), que forma part d’aquesta entitat, impulsa les jornades El turisme de les comarques gironines a debat, per dur a terme una reflexió profunda respecte a la posició actual del turisme a les comarques de Girona i com s’hauria d’encaminar cap al seu futur.

Avui s’ha presentat aquesta iniciativa en una roda de premsa que s’ha dut a terme a la Facultat de Turisme, a càrrec del president de la Taula Gironina de Turisme, Jordi Martí; el degà de la Facultat de Turisme, Joaquim Majó;  la degana de la Facultat d’Econòmiques, Anna Garriga; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero; el president de l’Associació Turística d’Apartaments (ATA), Lluís Parera;  l’expresident de l’ATA i de Federatur, Lluís Torrent.

Us enviem un comunicat amb els detalls i una imatge de la presentació d’avui, amb els representants de la Taula de Turisme de Girona.

Descarregar nota de premsa

07/01/2020 Gran debat turístic

Descarregar nota de premsa

24/01/2020 Reunió a FITUR de la Consellera Chacón i la Taula de Turisme

Descarregar nota de premsa

09/04/2020 El sector turístic gironí trasllada a la consellera Chacón  en un debat online les seves peticions arran  la crisi de la COVID-19

Inscriu-te ara!

Si vols assistir a qualsevol de les jornades del debat aquest és el lloc on et pots inscriure. Us animem a participar a un debat que de ben segur no us deixarà indiferents.

Contacta