Preus i registre

Omplint aquest formulari us podeu inscriure a qualsevol de les jornades del Debat 2020: El turisme a les comarques gironines. El preu d’inscripció per cada una de les jornades és de 15 €, i de 30 € si us voleu quedar al dinar networking posterior.

Formulari de registre

Omplint aquest formulari us podeu inscriure a qualsevol de les jornades del Debat 2020: El turisme a les comarques gironines. El preu d’inscripció per cada una de les jornades és de 15 €, i de 30 € si us voleu quedar al dinar networking posterior.

Jornada

Dinars

Estudiant

Un cop fet el registre, recorda a fer la  transferència al compte que tenim al Banc Sabadell:

Titular: Taula Gironina de Turisme

Número de Compte: ES83 0081 0086 0900 0248 8551

*Els grups d’estudiants interessats a assistir a alguna de les jornades, escriviu-nos a debat2020@tgt.cat

Preguntes Freqüents

Aquí trobareu un recull de les preguntes freqüents per resoldre els vostres dubtes amb el procés d’inscripció als debats.

​Quines opcions d’inscripció tinc?

Et pots inscriure a una de les jornades o a totes les que t’interessi. El preu per jornada és de 15 €, i dona dret a assistir a la jornada i al coffee break. Si estàs interessat a assistir al dinar posterior amb els ponents, el preu és de 30€.

Com he de fer el pagament?

Per fer el pagament has de fer transferència bancària al compte de la Taula Gironina de Turisme, ES83 0081 0086 0900 0248 8551, i fer constar al concepte, el nom i les sessions on vols assistir.

​Si sóc estudiant, he de pagar la inscripció a la jornada?

Si ets estudiant, la inscripció a qualsevol de les jornades és totalment gratuïta, i dona dret assistir a la jornada i al coffee break. Ara bé, cal que omplis el formulari.

Com he de fer la inscripció?

Per fer la inscripció has d’omplir el formulari que trobaràs a https://www.debat2020.cat/registre/  i indicar les jornades a les que vols assistir i si et vols quedar a dinar. Un cop enviat el formulari, s’ha d’efectuar transferència al compte de la Taula Gironina de Turisme, del Banc Sabadell,  ES83 0081 0086 0900 0248 8551. Un cop arribi la transferència us enviarem un correu electrònic de confirmació de la inscripció.

Addicionalment, després de fer la transferència ens podeu enviar un correu electrònic amb el comprovant de pagament a debat2020@tgt.cat

Inscriu-te ara!

Si vols assistir a qualsevol de les jornades del debat aquest és el lloc on et pots inscriure. Us animem a participar a un debat que de ben segur no us deixarà indiferents.

Contacta